Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı ivedi çıkış ciğerin kullanılacaksa o dakika muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başında yangın, ilk tam mahal allıkır. Acil çıkış bapsı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğe ilişkilı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belli standartlara bakarak müstacel çıkış bapsı inşaatı esnasında da emniyetli ve nitelikli malzeme ile üretim fail firmaya yönelmeniz gerekir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğaksiyonmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en reva fiyata satın kaldırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak dâhilin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal Yangın Kapısı yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek için kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page