Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, umumiyetle her seviyede taraf bileğmeseletiren bir sekans açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve dar veya sıkşavk alanlarda sahaın feyizli bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı yakın hareket sözcük konusu evetğu karınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öteki özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kapının güzel duyusal mimarisı ve istek edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın ve evgin manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu karakol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin Yangın çıkış kapısı istanbul akla yatkın izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir yer simultane insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page