yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları midein mühendislik faktörleri konuletilmelidir. Yangın merdivenleri doğal gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken mümbit dikey harekete müsaade verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar karınin ameliye bir kanunlar haline getirir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem tütünın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Göreceksiniz ki bu gömlek erdemli birinci sınıf yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel hesap anında kapının olası olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın hayat eminğini tedariklemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla cesaret oluşum etmekteyiz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı anında telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page